چرا در مراسم ختم خرما می خورند؟

در اثر استرس و نگرانی، گلبول‌های خون حرکتشان کند شده و این امر سبب کاهش فشارخون و رفت عواطف انسانی می‌شود و همچنین در مواردی باعث افت شدید قند خون و غش کردن افراد عزاداری می‌شود.
  
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،حاج محمدخانی پژوهشگر طب سنتی با اشاره به علت سرو خرما در مراسم عزا اظهار داشت: در مراسمات عزا و سوگواری میزبان بیشتر غذاهایی با طبع گرم مثل خرما، حلوا و گلاب سرو می‌کنند که علت اصلی آن طبع سرد غم و اندوه و همچنین اشک چشم است که افراد با مصرف موادی با طبع گرم سردی آن از بین برود.

وی بیان کرد: در اثر استرس و نگرانی، گلبول‌های خون حرکتشان کند شده و این امر سبب کاهش فشارخون و رفت عواطف انسانی می‌شود و همچنین در مواردی باعث افت شدید قند خون و غش کردن افراد عزاداری می‌شود.

وی ابراز داشت: حلوا و خرما سبب بالا بردن صبر و تحمل افراد در زمان بروز مشکلات می‌شود و باعث شده که افراد اندوه وارد شده را تحمل کند و با این مسئله کنار بیاید.


منبع:هفت صبح
انتهای پیام/

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.